Saturday 4 October 2008

Felteszek pár forrást, amit érdemes ismerni, elolvasni a témával kapcsolatban. Az idő haladtával remélhetőleg egyre bővebb lesz ez a lista.

- DOMOKOS Lajos: Press & pr : a médiatevékenység, a szervezeti és az üzleti kommunikáció alapjai. Budapest: Domokos, 2005. 482 p.

- MIKULÁS Gábor: Az információs és könyvtári szolgáltatás pr-je. In: Könyvtárosok kézikönyve. 4. köt. Határterületek. Szerk.: Horváth Tibor – Papp István. Budapest: Osiris Kiadó, 2002.

- PELEJTEI Tibor: Public Relations: A kommunikációs szervezésnek gyakorlati kézikönyve és kiegészítő szakismeretei: intézmények, nonprofit szervezetek és vállalkozások kapcsolatai a közönséggel. Budapest: [Magánkiad], 1996. 162 p.

- SKALICZKI Judit – ZALAINÉ KOVÁCS Éva: Minőségmenedzsment a könyvtárban. Veszprém: Veszprémi Egyetemi Kiadó: Informatikai és Könyvtári Szövetség. 2001. 193 p.

- SZELES Péter: Public relations a gyakorlatban. Budapest : Geomédia Lap- és Könyvkiadó, 1999. 312 p.

Internetes források:

- Barát Tamás: A public relations szerepe a civil szervezetek életében. [Konferencia előadás]. Regionális és helyi együttmüködési stratégiák tudományos konferencia. Székesfehérvár.1999. nov. 5.
Szöveg megtekintése

- Marczell Viktória: Public Relations eszközök az egészségügyi intézmények szolgálatában
[Konferencia előadás]. Marketing, public relations és reklám az egészségügyben VII. Országos Konferencia. Budapest, Semmelweis Egyetem. 2004. február 26-27.
Szöveg megtekintése

- Benke Péter: Public Relations - a kihasználatlan lehetőség
Szöveg megtekintése

- Barát Tamás: A bizalom hangjai: Avagy mire jó a Public Relations egy CEO életében? A CEO Magazin interneten megjelenő tanulmány

No comments: